Meditatii Matematica pentru clasele IX-XII

Florin Matei - Mai bine de 30 de ani de experienta in sprijinul elevilor!

Pentru clasa a IX-a - recapitularea cunostintelor din gimnaziu, invatarea lucrurilor noi si constientizarea trecerii de la gimnaziu la liceu cu toate implicatiile ce rezulta de aici;

Pentru clasa a X-a - recapitularea din clasele mici, aprofundarea cunostintelor curente, inceperea pregatirii pentru examenele viitoare;

Pentru clasa a XI-a si clasa a XII-a - recapitularea si aprofundarea cunostintelor din clasele a IX-a si a X-a necesare pentru unele subiecte de la examenele viitoare, ele reprezentand baza pentru intelegerea cunostintelor de nivel superior predate in acesti ani (siruri, limite, derivate, integrale, matrice, determinanti, legi de compozitie).
Se face in paralel pregatirea pentru examenele de BACALAUREAT si de ADMITERE la FACULTATE. Aceasta pregatire se face din mai multe puncte de vedere: informational, strategic si psihologic - toate avand importanta lor.


Orice lucru in viata sa il faci cu multa pasiune!
Vorba bunicului meu care a fost tamplar: SI CAND BATI UN CUI SA-L BATI CU PASIUNE, CU SUFLET, ALTFEL ITI DAI PESTE DEGETE!


CONTACT
Adresa:
B-dul Ficusului, Nr. 5, Cartier Baneasa, Sector 1, BUCURESTI
Telefoane:
021-232.27.01, 031-402.45.95
0771.200.249
Email: